Jag älskar att dansa

Hehe här bjuder jag på lite bilder från en uppvisning för några år sedan när jag dansade med min vän Ida. Jag har dansat i hela mitt liv, jag började när jag var fem och tog danslektioner i blandaddans som det hette då :) Alla hallsbergare vet hur man dansar studsa, studsa, dra och dra, dra och dra :) Sen dansade jag disko till jag var elva. Sen hade jag några år där jag blev mer intresserad av fotboll. När jag blev 16 så tog jag upp dansen igen det var mycket dans på gymnasiet också. Efter det har jag testat på, showdance, jazz, fridans, modern, street, ragga och nu den här terminen dansar jag i den fantastiska gruppen någonsin med min lärare Angelica, Jazzfunk heter dansen. Hon är så bra på att lära ut och peppa och engagerar sig så i oss och vi är bara sex stycken som dansar och då blir det en tight grupp. Om några timmar ska jag uppträda så jag håller på att göra mig i ordning. Skoj skoj ska det bli. Det ända som jag är nervös för är att när jag har haft mitt uppträdande med jazzfunken så ska jag byta om på en sekund för mitt andra uppträdande är direkt efteråt med Raggan. uj uj jag kommer inte hinna andas ut... men aja det går nog bra. För jag älskar att dansa!

3 kommentarer:

  1. Ja, alla Hallsbergare har det i blodet! Har varit på ett par disco-tävlingar där, och alla tävlingar dominerades ju alltid av folk från Hallsberg. Haha, konstigt..

    Kul att du fortsätter, har inte dansat sen gymnasiet.. kanske borde börja igen! Lycka till på uppvisningen.

    SvaraRadera
  2. hihi ja just det johanna! Du har ju dansat disko! ja hallsberg är ju värsta tävligsskolan.. lite väl mycket sånt.. tycker att tävligarna är så mycket prestige.. jag vill dansa för att få energi och ha skoj. Jag tycker absolut du ska börja igen... det är aldrig försent! jag tänker dansa hela livet :) funderar på lindyhop i höst:) om jag vågar!... tack fina johanna uppvisningen gick kanon ! kram

    SvaraRadera