Detta tar jag med mig efter skolans slut

Nu är det en vecka kvar tills jag slutar skolan. Det känns som att jag redan har slutat för jag har inte varit där på flera veckor då jag har jobbat hemma med arbetsprover istället. Det krävdes så mycket  koncentration och då är det svårt att jobba i de små lokalerna i skolan eftersom det lätt kan bli högljutt och man blir frestad att gå och fika hela tiden. Det har varit två fina år då jag har utvecklats mycket. Först och främst som person men också inom det grafiska. Jag har lärt mig dramaturgi, hur man lägger upp en berättelse i serier och barnböcker. Jag har lärt mig alla adobeprogrammen. Jag har övat upp ritteckniker, Jag har lärt mig att jobba mot deadlines. Jag tror mer på mig själv att jag ska lyckas bli det jag vill bli och mitt mål känns väldigt nära.
Det känns alltid lite sorgligt att skiljas från en klass. Men jag känner mig väldigt klar med denna skola nu och vill utvecklas ännu mer någon annanstans. Frågan är bara var? Jag får ta med mig allt jag har lärt mig och förmodligen kommer jag finna ett svar längre fram.

7 kommentarer:

 1. Stefan Sefbom1 juni 2011 20:33

  Ska du lämna Gävle?

  SvaraRadera
 2. hehe nej inte än vad jag vet.. dt beror på vad framtiden erbjuder:)

  SvaraRadera
 3. grattis kära kusse! ^^

  SvaraRadera
 4. Så jävla bra Sabina! Blicken framåt, så ska det va. Ser fram emot att se vad du hittar på! :) Lycka asmycket till!

  SvaraRadera
 5. heja heja!!! och lycka till med fortsättningen på din personliga och kreativa resa. oj vad högtravande det där lät, men jag menar det! KRAAAM

  SvaraRadera
 6. Stefan Sefbom3 juni 2011 22:13

  Ja i Gävle ska man va!

  SvaraRadera
 7. Japp blicken framåt ska vi ha, det som ör bakom oss är redan gjort, nu väntar nya äventyr!
  Hihi tack Olov och Emma!
  och Stefan,,, tack för att du är en trogen Gävlebo :)

  SvaraRadera