Självporträtt i illustratorJag har inte visat så mycket vad jag sysslar med om dagarna i min nya skola. Jag går ju Grafisk design och just nu lär vi oss programmet Illustrator. Det är jättekul men det tar sådan lång tid, jag är fortfarande inte färdig efter flera timmars arbete eftersom varje liten färgklick ska ligga i olika lager. Våran uppgift är att göra ett självporträtt. Jag vet inte vilken stil jag vill ha än så jag testar lite. Jag ritar ju alltid i 2D så jag tänkte försöka göra lite mer i 3D den här gången för att utveckla mig själv. Men nu får ni följa med i min process, vilken tycker ni om mest än så länge? Fortsättning följer.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker bäst om den nedersta . Men båda är bra. Vad gör ni mer för roligt?

  SvaraRadera
 2. Den översta! :) Duktig du är!

  SvaraRadera
 3. Hehe dubbla budskap, jag tycker om båda, men bygger på något mer varje dag. Vi har lärt oss saker i olika adobeprogram, gjort hemsidor i dreamweawer, redigerat foton, skrivit början till en roman, gjort en personlig logga mm :)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker om den nedre! Den har fina skuggor och sen de lilla mörka i håret är snyggt, men tycker dock att kinderna är lite väl rosiga. Lite mindre röda så vore den lite mer du!

  SvaraRadera