Skoluppgift- Moodboard

Det här är en skoluppgift jag gjorde i helgen. Vi skulle göra en Moodboard som är ett collage där man kan samspela foton, illustrationer eller text för att förmedla en ide och känsla. Vi skulle beskriva oss själva, men jag tyckte det var svårt att bestämma mig för vilka intressen jag skulle ta eller vilka humör. Så jag valde min skaparglädje. Men denna bild godkändes inte, så typiskt mig att jag alltid ska sticka ut och göra tvärt om. Den var för färdig sa min lärare, det är mer en illustration, då hon hade visat att moodboard oftast bara är foton som är ihopsatta som beskriver känslan. Jag kan hålla med om det till en viss del och ångrar lite att jag inte körde på mina första idéer. Men jag vet inte vad som hände, jag trodde nog att det var en ganska fri uppgift och då lekte jag på som vanligt. Men är nöjd med själva bilden och jag jag tycker man får en känsla och den känns verkligen som jag. Det kanske kan bli min nya header? eller vad tycker ni?

6 kommentarer:

 1. Skit i om det inte var så uppgiften var menad - jag tycker du har gjort en kalasfin bild och jag tycker verkligen att den är du! Den är jättebra som rent illustration och kommer absolut passa om du tar den som header! Jag röstar ja :)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar den jättemycket! Låt den bli header! :)

  SvaraRadera
 3. Åh tack vad ni är fina!! blir så glad. jag är fortfarande i illustrationstänket så det är svårt att göra något annat :) KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag röstar också JA till headern! Säger som föregående talare: Kalasfin bild!

  Jag har förresten också alltid fått höra att jag gjort fel när jag gjort collage för att jag dragit det mot färdig bild och ritat / haft med teckningar för mycket

  SvaraRadera
 5. skönt att höra Stef! TACK! iofs förstår jag nu varför vi inte skulle göra en färdig bild för vi fick en ny uppgift nu där man skulle fortsätta från moodboarden.

  SvaraRadera