Gråa underbara morgon

Ibland verkar allting grått, men i det gråaste finns det en färgnyans som ger en hopp. Hoppet är långt i nuet men väldigt högt i framtiden. Färgerna formar en förhoppningsvis.
Här är bilder från min bästa plats på jorden med min mor och far, kl är 6.30 och det är alldeles fantastiskt att fiska så tidigt på morgonen. I morgon ska jag ligga på plajan vare sig det är sol eller inte. Det är det ända jag önskar mig i födelsedagspresent. En solig sommardag.

Blå Orangutang

Hehe ritade en blå orangutang, märks det att jag umgås mycket med apor? De är så sjukt coola, med sitt breda platta ansikte och så är de jättelånghåriga med dreds. Nu får vi se hur lång tid det dröjer innan det blir en till paintmålning. Imorgon börjar min städröjardag, har samlat på mig så mycket bröte, ni skulle bara veta. Sen blir det lite plugg resten av tiden som jag ligger efter med. Tjolahopp

Schimpansunge

Åh vad jag har fastnat för paint verkar det som, idag blev det en schimpansunge. Jag har alltid varit dålig på att rita apor, men det är askul att rita på det här sättet i datorn.

regnigt porträtt


Ännu en dag vid paint, det är skoj för jag grejer på ett helt annat sätt än när jag ritar. Roligt, ska ta och ha en riktig målardag snart med riktiga målarfärger.

Orangutang målad i paint


Nu har jag suttit vid en windowsdator igen och målat i paint. Det blev en ilsken orangutang.

Porträtt i present


Igår fyllde finaste fröken Elin år, En mycket fin dag med en mycket fin kvinna som hade bakat fyra sorters bullar. Jag ville ge henne så mycket, men jag köpte bla en skål som jag råkade försäga mig om innan hon öppnade paketet. Men det var tur att jag hade fler presenter som den här illustrationen ovan.  Jag gjorde ett porträtt till henne och skrev en dikt. Visst blev det likt? Jag fångade hennes hårda outfit och fick fram hennes lena insida som älskar djur.

Konst på hög

Var finns konstverket, Marc Broos
Peter Johansson, 
Koncentrator, Torgny Larsson

Om ni inte har varit där så kan jag ge er ett tips att åka till Kvarntorpshögen som ligger strax utanför Kumla. Ja det låter ju inte så frestande med en hög, men det är är ingen vanlig hög utan det är en slagghög som består från oljeskifferindustrin som fanns i området. Vissa områden på högen är fortfarande så varma att det ryker från marken. Där längst upp på högen är det en skulpturutställning, bilderna ovan är mina favoritkonstverk. Det är så mysigt att vara där uppe och utsikten gör det inte sämre. De brukar också ha konserter där, Jag lyssnade på dileva där för några år sen. Då man satt i gräset på filtar och njöt av utsikten och fick frukt på sig, helt otroligt bra :)
Bara gört vett ja, bara gört! det ärre värt!
Deras hemsida kan ni hitta HÄR