Snart är det sommar

En nöjd tjej som gör en liten besvärad min när hon doppar foten i det iskalla vattnet. Men om jag minns rätt var jag tvunget att hoppa i efter ett tag i alla fall eftersom det var för varmt i luften. Det här var sommaren 2009, snart är det sommaren 2011.

4 kommentarer:

 1. Hej sabina! En fråga: När man söker konstskola, som du nu gör, när det står att de vill ha målningar, tror du det går bra om jag gjort teckningar i oljepastell? eller räknas det som teckning? Jag ska söka en folkhögskola till hösten. tänkte du kanske visste.. annars får jag dra fram akrylen... eller akvarell..

  SvaraRadera
 2. Hej tove!! åh vad glad jag blir att du satsar på konsten :) du är så duktig! Vart ska du söka? jag tror det räknas som teckning men ring å fråga vett ja :) man vet inte nuförtiden vad som är vad och vad som är konst :P kram

  SvaraRadera
 3. Om jag får lägga mig i lite i diskussionen så pratade jag med min lärare och han sa att man får typ i princip bestämma själv vilka man ser som målningar. Visst, tusch och blyerts räknas väl till teckning. Men man får vara ganska fri i hur man definierar sina alster! men ring o fråga.

  SvaraRadera
 4. ja och det beror ju helt på vilken skola du söker tror jag :)

  SvaraRadera